Itt a tavasz és a Hegylakók is kibújtak a barlangjukból :)

Ennek (és a tavasz) örömére a minden éves hulladékgyűjtési szezon is aktuális, most vasárnap (2013.04.21) reggel 9 órától várjuk az önkénteseket a játszótérre (József Attila u – Zsigmondi utca – Maros utca kereszteződés), ahol kiosztjuk a kesztyűket és zacskókat, illetve felosztjuk a munkákat. Várunk kicsiket és nagyokat, illetve reményeink szerint a kiserdőhöz még egy markolót is kapunk, hogy a lakópark mennyiségű sittet el tudjuk tüntetni.

Április 27.-én faültetést szervezünk a játszótérre, ezzel szimbólikusan és gyakorlatilag is megnyitva az ottani munkálatokat és megkezdve a parkosítást. Erről és a játszótérről hamarosan bővebb tájékoztatást küldünk. Többek között felmerült, hogy már 21.-én vasárnap délután kijelölnénk, és ha elég önkéntes összejön akár el is ültethetnénk a fák egy részét. Erről még folynak az egyeztetések, ha jönnél fát ültetni kérlek jelezd az info@khe.hu emailen.

Április 26.-án pénteken 5 órától az egyik Hegylakó társunk, Türkössy Szilárd tart érdekes előadást a Művelődési házban a gyereknevelésről, minden érdeklődőt szerettel várunk. Bővebb információért kattints ide.

 

Üdvözletel,

 

Juli és Orsi

Kopaszhegy Egyesület

Hozzászólás nem lehetséges.