JÁTSZÓTERET ÉPÍTÜNK!

Így döntöttünk. Nem reklamálunk, hogy „ménincs”, és hogy ki miért nem csinálja meg.

Egy egyesületet jogilag életre kelteni tovább tartott, mint megfelelő telket találni a játszótérnek. Mégis létre jöttünk, EGYESÜLET KIPIPÁLVA! Az önkormányzat teljes támogatását élvezzük a kezdeményezésben. Juli kiszemelte az ideális telket. Azt mondták, arról „monnyunkle”, mert bár besorolása szerint ott csak park létesülhet, de magánkézre játszódott véletlenül. De Juli nem olyan, aki lemond. Felkutatta a tulajt és jól rájöttek együtt, hogy a telken úgy is csak park lehet, milyen jó, ha nem a tulajnak kell azt létrehoznia! TELEK KIPIPÁLVA! (Egészen pontosan írásbeli engedélyt kaptunk, hogy megkezdjük a telkén a munkálatokat.)

 

 

 

 

 

 

A telket haveri alapon kiszintezték nekünk. Ez is kipipálva!

MUNKÁLATOK MEGKEZDÉSE KIPIÁLVA! Mert a Polgi (Szöllősi Ferenc Attila és néha Gábor is :) ) asszisztensén (Sárga Róbert) keresztül elküldette a Péceli Vízmű tereprendező járművét, ami eljutott egy szakaszig, majd a főtér átadásáig eltűnt, de ígérik, visszajön befejezni a munkát.

 

 

 

 

 

 

 

Most plakátokat és szórólapokat kezdünk soxorosítani, hogy mindenki értesüljön a lehetőségről. Benne van többünk sok energiája és kilométere, és reméljük, hogy Ti, akik szintén szeretnétek egy játszóteret, most hozzáadjátok a magatokét! Igen. Csak akkor lesz játszóterünk, ha minden háztartás annyi anyagi javat hozzátesz, melynek összegéből alkuképesek leszünk játszótér építő cégeknél. Ha gyorsan reagál mindenki, akkor akár egy hónapon belül közösségi parkot használunk. Küldj akkora összeget az egyesület számlájára „játszótérre” megjegyzéssel, amennyit megtehetsz és szívesen áldozol ennek megvalósulására!

Mi a honlapon folyamatosan frissítve láttatjuk majd, hogy mennyi pénz gyűlt már össze és azt, hogy mekkora összegből meddig juthatunk el. Ennek kivitelezésére kis időt kérünk! Millió ötletünk van nekünk is, biztosan nektek is (Csupán kérlek, ne azt mondjátok, hol költekezzünk, még nincs miből!), hogy mi mindenre használható egy közösségi park. Ötleteket is küldjetek, keressetek minket!

Folyt. Köv.

Orsi

Hozzászólás nem lehetséges.